Οι θήκες κινητών smartphone προστατεύουν

Οι θήκες κινητών smartphone προστατεύουν πραγματικά από ζημιά;

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Smartphones: Τα αγαπάμε, αλλά φίλε, μήπως κάνουμε χαζά πράγματα μαζί τους; Σίγουρα οι θήκες κινητών προσφέρουν μια επιπλέον ασφάλεια κατά τη χρήση τους. Σύμφωνα με έρευνα που ανατέθηκε από την T-Mobile, σχεδόν οι μισοί από τους κατόχους smartphone έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί τα τηλέφωνά τους.

Για τους κατόχους smartphone που έχουν καταστρέψει τα τηλέφωνά τους, το 37 τοις εκατό γρατζούνισε την οθόνη, το 29 τοις εκατό έριξε ένα ποτό πάνω της, το 29 τοις εκατό το έριξε κάτω από τις σκάλες και το 20 τοις εκατό το έπεσε στην τουαλέτα.

Η προστασία ενός smartphone με μια θήκη δεν είναι καθόλου δύσκολη για πολλούς κατόχους smartphone. Άλλοι ιδιοκτήτες smartphone, ωστόσο, δεν πιστεύουν ότι η προστασία της θήκης smartphone είναι το μόνο που πρέπει να είναι.

Δεν υπάρχει πλήρη κάλυψη με τις θήκες κινητών

Πρώτον, καμία θήκη smartphone — ή τουλάχιστον καμία θήκη που θα θέλατε να έχετε μαζί σας — δεν μπορεί να προστατεύσει πλήρως το τηλέφωνό σας από ζημιά. Οι θήκες κινητών smartphone προσθέτουν επίσης όγκο στο τηλέφωνο και μπορούν να κρύψουν εντυπωσιακές πτυχές της σχεδίασης του τηλεφώνου.

Εάν δεν είστε πολύ προσεκτικοί, μια θήκη μπορεί ακόμη και να βλάψει το τηλέφωνό σας. Βρωμιά και υπολείμματα μπορεί να πιαστούν ανάμεσα στη θήκη και το τηλέφωνο και να γρατζουνίσουν το φινίρισμα του τηλεφώνου. Οι θήκες smartphone που προσφέρουν την καλύτερη προστασία μπορεί να είναι ακριβές, ειδικά επειδή συνήθως πρέπει να αγοράζετε καινούργια κάθε φορά που αγοράζετε ένα νέο τηλέφωνο.

Τέλος, οι θήκες κινητών smartphone μπορεί να επηρεάσουν τη σύνδεση. Είναι κρίμα να πρέπει να βγάζετε το τηλέφωνό σας από τη θήκη του κάθε φορά που θέλετε να το συνδέετε στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου ή του σπιτιού σας.

Γιατί να επιλέξετε θήκες κινητών;

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε θήκες κινητών. Εάν είστε καλοί στο να το διατηρείτε καθαρό, ώστε να μην συσσωρεύονται βρομιές  μεταξύ του τηλεφώνου και της θήκης, μια θήκη smartphone συνήθως κάνει καλή δουλειά για την προστασία του τηλεφώνου από γρατσουνιές.

Μια θήκη smartphone μπορεί επίσης να προσφέρει κάποια προστασία εάν πέσει το τηλέφωνό σας (αν και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια θήκη ως δικαιολογία για να εκτοξεύσετε το τηλέφωνό σας από την οροφή σας). Παρόλο που μια θήκη smartphone μπορεί να μην κάνει το τηλέφωνό σας να φαίνεται πολύ ωραίο, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε όλα τα μέρη του να λειτουργούν.

Η πτώση ενός τηλεφώνου μπορεί να μην έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη ορατή ζημιά, αλλά χωρίς θήκη είναι εύκολο να σπάσει ο φακός της κάμερας του smartphone.

Επιλέξτε αδιάβροχες θήκες κινητών

Επιπλέον, με ορισμένα smartphone να έχουν κομψά, αλλά λείο φινίρισμα, μια θήκη με λαβή μπορεί να σας βοηθήσει να μην πέσει το τηλέφωνο από την αρχή. Υπάρχουν μερικές αδιάβροχες θήκες κινητών στην αγορά για smartphone, αλλά ακόμη και οι πιο βασικές θήκες κινητών θα πρέπει να σας αγοράσουν μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα για να βγάλετε το τηλέφωνό σας από τη διαδρομή μιας επεκτεινόμενης λακκούβας χυμένης μπύρας.

Λοιπόν, οι θήκες κινητών smartphone προστατεύουν πραγματικά τα τηλέφωνα από ζημιές; Σε κάποιο βαθμό, το κάνουν — αλλά πρέπει να είστε έξυπνοι σχετικά με το πώς φροντίζετε το τηλέφωνό σας. Συνιστώ να μην το χρησιμοποιείτε πουθενά κοντά σε τουαλέτα.

Οι θήκες κινητών smartphone προστατεύουν τα τηλέφωνα από ζημιές;

Οι θήκες κινητών smartphone παρέχουν επαρκή προστασία στα τηλέφωνα. Προστατεύουν κυρίως τις γωνίες, την πλάτη και τις άκρες του τηλεφώνου. Μία καλή θήκη κινητού θα μετριάσει τις επιπτώσεις των κραδασμών και των κραδασμών όταν πέσει το smartphone.

Πώς να προστατέψετε ένα τηλέφωνο χωρίς θήκη;

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε πιο προσεκτικοί με το τηλέφωνό σας όταν δεν βρίσκεται στην προστατευτική του θήκη. Προσπαθήστε να κρατήσετε το τηλέφωνο σε ασφαλές μέρος όπου δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει στο πάτωμα.

Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για μια θήκη κινητού;

Απορροφητικά υλικά που μπορούν να μετριάσουν τους κραδασμούς, όπως το καουτσούκ και η σιλικόνη είναι εξαιρετικές επιλογές για θήκες κινητών smartphone. Από αυτή την άποψη, οι πλαστικές θήκες κινητών δεν είναι ιδανικές γιατί δεν απορροφούν τους κραδασμούς από τη συσκευή.

Ποια είναι μερικά μειονεκτήματα των θηκών τηλεφώνου;

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των θηκών τηλεφώνου είναι ότι κάνουν το τηλέφωνό σας να φαίνεται λιγότερο αισθητικό. Μπορεί να κάνουν πιο δύσκολο το πάτημα κουμπιών (αν οι θήκες δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το τηλέφωνό σας).

Οι θήκες κινητών μπορούν επίσης να παγιδέψουν συντρίμμια και σκόνη, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να προκαλέσουν γρατσουνιές στο τηλέφωνό σας.

Είναι καλές οι φτηνές θήκες τηλεφώνων;

Οι φτηνές θήκες κινητών είναι καλές αρκεί να είναι κατασκευασμένες από τα σωστά υλικά και να είναι συμβατές με τις διαστάσεις του τηλεφώνου σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε δερμάτινες θήκες κινητών που είναι καλές στην προστασία των τηλεφώνων.

Δείτε περισσότερα για θήκες κινητών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.